У крамниці Zdoroviak ви відшукаєте широкий перелік продуктів для здоров'я, спорту та рухливого способу буття. Ми продаємо лише якісні продукти, які підтримають вам підтримувати систему у гарній кондиції, регенеруватися після фізичних зусиль і звертати увагу про своє здоров’я регулярно.
1. Протеїнові батончики без цукру. Протеїнові батончики без цукру — це корисний прийом їжі, який забезпечує систему протеїном без додавання підсолоджувача. Вони ідеально підходять для тих, хто дотримується режиму, регулює кількість глюкози в крові або шукає заряд для фізичних вправ.
2. Магній гліцинат. Mg гліцинат — це форма мінералу, яка добре засвоюється тілом і має щадний дію на травну систему. Його призначають для зменшення тривоги, підвищення сну та покращення здоров'я нервової структури.
3. Monsters Батончики High Protein Bar. Монстр Перекуси High Protein Bar — це збагачені білком батончики, які забезпечують систему великою порцією білка, потрібного для розвитку мускулатури і відновлення після фізичних навантажень. Вони мають гармонійний вміст і загалом випускаються в різних ароматах.
4. NOW Water Out. NOW Water Out — це добавка, розроблена для збереження нормального водного в тілі. Вона допомагає видаленню речовин та підтримці здоров’я ниркової структури.
5. MST FleX Pro. MST FleX Pro — це комплексна суміш для підтримки суглобів і зв'язкових тканин. Вона включає в себе речовини, які допомагають укріпленню зв'язкових тканин, послабленню набряків та регенерації після пошкоджень.
6. ActivLab Flex Xtra. ActivLab Flex Xtra — це засіб для зміцнення хрящів, який містить в собі глюкозамін, хондропротектор та додаткові компоненти для зміцнення суглобів, підвищення їхньої гнучкості та зниження болю.
7. Animal Flex. Animal Flex — популярний харчовий засіб для підтримки здоров’я хрящів, зв’язок і сполучних тканин. Його загалом вибирають атлети завдяки потужній рецептурі, яка гарантує захисту та регенерації суглобів під час екстремальних фізичних навантажень.
Також на порталі ви маєте змогу купити Вітаміни для дітей https://zdoroviak.com.ua/vitaminy-ta-mineraly/vitaminy-dlya-ditey за вигідною ціною. Обираючи крамницю Здоровяк, ви здійснюєте рух до збалансованого та структурованого існування. Ми дбаємо про ваш комфорт, якість продуктів і доступність кожного товару. Довіряйте своє здоров’я професіоналам і насолоджуйтеся допомогою на шляху до інноваційних досягнень та здоров'я, яким варто гордитися.
Спортивне харчування в Україні
-
- acontinent
Répondre à ce message